A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №14 Оболонського району м. Києва

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з відділом Психологічної Допомоги (Protection) в датській гуманітарній організації DanChurchAid 19

В межах співпраці з відділом Психологічної Допомоги (Protection) в датській гуманітарній організації DanChurchAid 19 січня провели фахівцям (консультантам) Інклюзивно-ресурсний центр №14 Оболонського району психологічний тренінг на тему : «Професійне вигорання. Навички стресостійкості та емоційної регуляції, як впоратися зі стресом та вигоранням». Мета: • ознайомити педагогів з поняттям "синдром емоційного вигорання", його основними причинами і симптомами, визначити основні умови збереження емоційного здоров'я педагога; • підвищити самооцінку педагогів, їх впевненість у собі; • створити умови для психологічного розвантаження педагогів; • надати інформацію про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану педагогів.

14:10 19.01.2024

Корекційно - розвиткові заняття на базі ІРЦ

Корекційно-розвиткові заняття є невідʼємною частиною роботи фахівців ( консультантів) інклюзивно-ресурсного центру. Метою їх проведення є формування в дітей способів орієнтування в просторі, комунікативної діяльності, засвоєння навчального матеріалу, всебічний розвиток особистості, створення передумов для соціальної адаптації та інтеграції дітей.

14:03 19.01.2024

Методична робота фахівців центру

Фахівці (консультанти) ІРЦ №14 Оболонського району, завжди готові надати методичну допомогу педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої освіти та батькам дітей з особливими освітніми потребами щодо особливостей організації надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг.

14:06 17.01.2024

Робота команд психолого - педагогічного супроводу

Команда психолого-педагогічного супроводу є важливою частиною якісного інклюзивного навчання у школі. Адже саме вона розробляє індивідуальну програму розвитку дитини, моніторить її виконання, вносить зміни, створює умови для інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в освітнє середовище та допомагає вчителям організувати інклюзивне навчання.

13:57 10.01.2024

Співпраця з центром кінезіології Петренко ( метод вольової пластики)

25 грудня в Інклюзивно- ресурсний центр №14 Оболонського району міста Києва завітали фахівці Petrenko.P.kinesiology center. Засновник центру Павло Петренко розповів про діяльність їхнього закладу, а фізичний терапевт, інструктор вольової пластики Григорій Васильчук провів батькам та фахівцям (консультантам) цікавий та корисний майстер-клас з демонстрацією базових елементів та парних вправ. Ми завжди відкриті до співпраці! https://www.facebook.com/kinesio.petrenko.p

14:07 25.12.2023

Команда супроводу

На засіданнях Команди супроводу обговорюються особливості розвитку та навчально-пізнавальної діяльності дитини з ООП з метою визначення ступеня психолого-педагогічної підтримки, складання (коригування) ІПР, визначення прогресу розвитку дитини.

14:00 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора